Homet :

Dé specialist in aluminium- en staalconstructies.

Contacteer ons

De kwaliteit van onze metaalconstructies is gagarandeerd, van offerte tot nazorg

Homet bvba - MetaalconstructiesBent u aan het bouwen of het verbouwen? Wilt u een moderne toets aan uw huis? Kies dan voor de metaalconstructies van Homet bvba. Ons aanbod particuliere constructies is zeer uiteenlopend.

Alle werken uitgevoerd volgens uw wensen

U kunt bij ons terecht voor grote constructies, maar ook voor het fijnere werk. Dankzij de ervaring van onze specialisten in aluminium en staal bent u zeker van een uitstekend resultaat.

Wij bouwen carports, veranda’s en orangeries. Wij installeren ook metalen ramen en deuren. Altijd op maat. Homet bvba staat garant voor een duurzame constructie, zo bespaart u op lange termijn. Wij werken snel en zorgen voor zo weinig mogelijk bouwhinder.

Eigen atelier

De onderdelen worden door ons gemaakt in ons eigen atelier, zonder tussenpersonen. Zo voorkomt u problemen en wint u tijd. Alles wordt met hoogwaardig materiaal gerealiseerd, door deskundige vakmensen.

Voor al uw metaalconstructies in Izegem en omgeving garanderen wij kwaliteit, van offerte tot nazorg. Bekijk onze fotogalerij, zo ziet u wat onze deskundige vakmensen al gerealiseerd hebben.

Contact opnemen

Heeft u praktische of technische vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op met Homet bvba in Izegem. Wij zorgen voor alles, van ontwerp tot nazorg.

Back to Top