Homet :

Dé specialist in aluminium- en staalconstructies.

Contacteer ons

Knowhow in industriële constructies die het verschil maakt

Homet bvba - Industriële constructiesHeeft u een serre nodig? Of een metalen trap? Homet bvba heeft de nodige deskundigheid in huis om uw project te realiseren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Voor zowel kleine als grotere werken bent u zeker van een uitstekend resultaat dankzij onze specialisten in aluminium en staal.

Onze diensten op een rijtje

Wij bouwen uw serres, tuincentra, loodsen, productiehallen en andere industriële constructies in metaal. Metalen trappen, hekwerk, afsluitingen, gevel- en dakbekleding leveren we op maat. Ook ontwerp en onderhoud behoren tot onze service. We kunnen ze in een hele korte tijd realiseren, en met zo weinig mogelijk bouwhinder. Want tijd is geld.

Wenst u een geslaagd en efficiënt industriegebouw? Met extra ruimte die makkelijk is aan te passen?  Kies dan voor de stalen en aluminium oplossingen van Homet bvba. Zo bent u zeker van een aangename werkomgeving.

Kwaliteitsvolle werken

Voor al uw industriële constructies in Izegem en omstreken garanderen wij kwaliteit, van offerte tot nazorg. Alles op maat, alles op tijd. Bekijk onze fotogalerij, zo ziet u wat onze deskundige vakmensen al gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Heeft u praktische of technische vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op met Homet bvba in Izegem. Wij zorgen voor alles, van ontwerp tot nazorg. Dat betekent voor u ook tijdswinst.

Back to Top